Een nieuw avontuur

Doen waar je hart ligt…wat is dat eigenlijk moeilijk zeg. Toen ik 22 jaar geleden klaar was met de uni wist ik in ieder geval zeker dat ik iets in mijn vakgebied wilde doen, want dan was praktisch onmogelijk werd er gezegd. Tuurlijk… nou dat maak ik natuurlijk zelf wel uit! Ik was afgestudeerd in Communicatiewetenschap en vastbesloten om een baan te vinden in mijn specialisatie en het lukte; ik begon als Media Informatie Manager op de afdeling Mediapublicaties bij een klein mediabedrijfje in Amsterdam.

Na een paar keer gewisseld te zijn van werkgever, maar wel steeds in de mediawereld, werd ik van de ene op de andere dag geconfronteerd met een reorganisatie. Achteraf gezien had ik op een andere manier willen omgaan met de tijd die ik toen kreeg, maar ik ging vol in de ontkenning en direct zonder bezinning op zoek naar wat anders. Ik heb al met al een maand in de WW gezeten toen ik alweer kon beginnen aan een marketingcommunicatie functie bij een IT start-up.

Nu ben ik weer geconfronteerd met een reorganisatie, bij een organisatie waar ik zo’n 3,5 jaar heb mogen vertoeven. Iets met COVID-19 en dat ze het heel gezellig vonden met me, maar dat ze het vanaf september toch echt zonder mij willen gaan proberen… En daar sta je dan met je goeie gedrag…weer…

De vorige ervaring was ronduit afschuwelijk en ik ben nu vastbesloten om het anders aan te pakken. Wat wil ik nu echt? Kan ik nog switchen naar totaal iets anders? Voor mezelf beginnen? Durf ik dat? Ik heb een aantal ideeën, maar 1 ding weet ik in ieder geval zeker; het wordt een mooi avontuur!

0